Τ

ο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Απευθύνεται σε φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθώς και της Σχολής Επιστημών Υγείας, που συναντούν δυσκολίες σε μαθήματα διάφορων εξαμήνων, στα εξής Τμήματα: 

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας;

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με έμβλημά του τον μυθικό Κένταυρο Χείρωνα, που ήταν διάσημος για τη σχέση του με τις φυσικές επιστήμες του αρχαίου κόσμου, ιδρύθηκε το 1984 με έδρα του τον Βόλο. Με συνολική θετική ιδρυματική αξιολόγηση  και αποτελούμενο από 8 Σχολές και 35 Ακαδημαϊκά Τμήματα, με πανεπιστημιακές μονάδες σε διάφορες πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας, στοχεύει στην παγκόσμια αναγνώριση την οποία εν μέρει την έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια όντας ένα από τα νεότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Οπότε κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.