Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέσα από μια ομάδα έμπειρων καθηγητών είναι σε θέση να καλύψει τυχόν απορίες και προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από την παρακολούθηση των μαθημάτων του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αν ψάχνεις άμεσα για ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Προγραμματισμός Ι

Λογική Σχεδίαση

Μαθηματικά Ι

Εισαγωγή στην Πληροφορική και στις Τηλεπικοινωνίες

Φυσική

Διακριτά Μαθηματικά

Μαθηματικά ΙΙ

Προγραμματισμός ΙΙ

Αρχές Λειτουργίας Η/Υ

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Πιθανότητες και Στατιστική

Οργάνωση Η/Υ

Προγραμματισμός ΙΙΙ

Δομές Δεδομένων

Μαθηματικά ΙΙΙ

Βάσεις Δεδομένων Ι

Σήματα και Συστήματα

Δίκτυα Επικοινωνιών

Αλγόριθμοι

Ηλεκτρικά Κυκλώματα & Ηλεκτρονική

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Λειτουργικά Συστήματα

Δίκτυα Υπολογιστών

Στοχαστικά Σήματα και Επικοινωνίες

Αριθμητική Ανάλυση

Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου

Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικών

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως (με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακή γραφίδα).