Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέσα από μια ομάδα έμπειρων καθηγητών είναι σε θέση να καλύψει τυχόν απορίες και προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από την παρακολούθηση των μαθημάτων του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αν ψάχνεις άμεσα για ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Βιοχημεία και Φυσιολογία

Γραμμική Άλγεβρα

Εισαγωγή στην Πληροφορική

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό

Μαθηματική Ανάλυση Ι

Φυσική

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός

Βιολογία Ι

Διακριτά Μαθηματικά

Εισαγωγή στη Βιοϊατρική Τεχνολογία

Λογική Σχεδίαση

Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Αρχές Ηλεκτρονικής

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

Βιολογία ΙΙ

Πιθανότητες και Στοιχεία Στατιστικής

Βιοστατιστική

Δομές Δεδομένων

Λειτουργικά Συστήματα

Σήματα και Συστήματα

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ανάλυση Πινάκων

Ανατομία και Φυσιολογία

Αριθμητική Ανάλυση

Βάσεις Δεδομένων

Στοιχεία Θεωρίας Πληροφορικής & Κωδικών

Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μορφοκλασματική και Υπολογιστική Γεωμετρία

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως.