Τ

ο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών παρέχει φροντιστηριακή υποστήριξη, με ιδιαίτερα μαθήματα, στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαστε πλέον σε θέση να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές της Σχολής Θετικών Επιστημών των εξής Τμημάτων:

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών;

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με έμβλημά του τον Άγιο Ανδρέα, στον σταυρό σε σχήμα “Χ”. Εδρεύει στο Ρίο της Πάτρας του Νομού Αχαΐας και ιδρύθηκε το 1964 ενώ σήμερα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Χώρας. Τμήματά του βρίσκονται στην Πάτρα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Αποτελείται από 7 Σχολές, συγκροτούμενες από 35 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και μια γενικότερη φροντιστηριακή υποστήριξη μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας, που εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του Πανεπιστημίου Πατρών, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.