Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ παρέχει ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εξειδικευμένοι, σε μια πληθώρα επιστημονικών πεδίων συνεργάτες μας γνωρίζουν τις ανάγκες των φοιτητών από το Τμήμα Γεωλογίας και μπορούν με την διενέργεια ιδιαίτερων μαθημάτων να τους οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων τους. Η έγκυρη και αξιόπιστη προετοιμασία των φοιτητών του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διακρίνει την επιστημονική μας ομάδα.

Αν λοιπόν χρειάζεσαι βοήθεια σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μαθήματα του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε εμάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ορυκτολογία Ι

Χημεία

Μαθηματικά – Στατιστική

Στοιχεία Ζωολογίας και Βοτανικής

Ορυκτολογία ΙΙ

Φυσική

Βασικές Εφαρμογές Η/Υ στη Γεωλογία

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Πετρογραφία Μαγματικών Πετρωμάτων

Γεωχημεία

Γεωφυσική

Άσκηση Υπαίθρου ΙΙ

Ανάλυση Γεωλογικών Δεδομένων με Χρήση Η/Υ

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών

Μετεωρολογία-Κλιματολογία

Πετρογραφία Ιζηματογενών και Μεταμορφωμένων

Πετρωμάτων

Τεκτονική Γεωλογία

Ψηφιακή Τηλεπισκόπηση

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Γεωλογική Χαρτογράφηση Ιζηματογενών Πετρωμάτων

Πετρολογία Μαγματικών και Μεταμορφωμένων Πετρωμάτων

Βιομηχανικά Ορυκτά

Περιβαλλοντική Ιζηματολογία

Γεωλογική Χαρτογράφηση Κρυσταλλικών Πετρωμάτων

Γεωδυναμική

Τεχνική Γεωλογία

Μάρμαρα και Αδρανή Υλικά

Μέθοδοι Έρευνας Ορυκτών και Πετρωμάτων

Υδροχημεία

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Κοιτασματολογία

Γεωλογία Τεχνικών Έργων και Βραχομηχανική

Στοιχεία Γεωτεχνικής Μηχανικής

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους προκειμένου να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό φοιτητή. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ επικεντρώνονται σε μια γενικότερη φροντιστηριακή υποστήριξη των φοιτητών του Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών μέσα από ατομικά ή ομαδικά ιδιαίτερα μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ’ αποστάσεως.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Για δύο λόγους. α) Εξειδικευόμαστε τόσο στο Πανεπιστήμιο Πατρών όσο και στις υπόλοιπες Θετικές Σχολές των υπολοίπων Πανεπιστημίων ανά την Ελλάδα. Δεν διδάσκουμε γενικά μαθήματα όλης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι Θετικών Σχολών της Ελλάδος. Άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της σχολής σου και ιδιαίτερα για το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. β) Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται πάνω σε θέματα και σημειώσεις του καθηγητή της σχολής σου. Η βοήθεια μας θα είναι πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.