Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ χάρη στη πολυετή εμπειρία και μέσω των εξειδικευμένων και πλήρως καταρτισμένων συνεργατών του μπορεί και παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη λύση στον φοιτητή που αναζητά υποστήριξη κατά την διάρκεια των σπουδών του. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι με ότι χρειάζεται ένας φοιτητής του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών για παροχή φροντιστηριακής υποστήριξης. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα στο Τμήμα Βιολογίας. Εσύ δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας και εμείς θα σε οδηγήσουμε στην επιτυχία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Γενική Χημεία

Γενικά Μαθηματικά – Βιοστατιστική

Βασικές Αρχές Βιολογίας Κυττάρου – Διδακτική

Φυσική

Βιολογία Ζώων Ι: Βασικά Φύλα & Πρωτοστόμια

Βιοχημεία Ι

Γενετική

Οργανική Χημεία

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Βιολογία Ζώων ΙΙ: Βασικά Φύλα & Πρωτοστόμια

Βιοχημεία ΙΙ

Μορφολογία και Ανατομία Φυτών – Διδακτική

Πληθυσμιακή Οικολογία

Αναπτυξιακή Βιολογία

Μοριακή Βάση των Κυτταρικών Λειτουργιών

Μοριακή Βιολογία

Οικολογία Βιοκοινοτήτων & Οικοσυστημάτων

Συστηματική Φυτών

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μικροβιολογία

Μοριακή Γενετική

Φυσιολογία Ζωικών Οργανισμών

Φυσιολογία Φυτών


Ειδικά Μαθήματα Φυσιολογίας Ανθρώπου

Εφαρμοσμένη Βιοστατιστική

Κλινική Χημεία

Οικοφυσιολογία Φυτών

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Εδαφολογία

Ειδικά Θέματα Κυτταρικής Βιολογίας

Νευροβιολογία

Στοιχεία Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους προκειμένου να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό φοιτητή. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ επικεντρώνονται σε μια γενικότερη φροντιστηριακή υποστήριξη των φοιτητών του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών μέσα από ατομικά ή ομαδικά ιδιαίτερα μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ’ αποστάσεως. 

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Για δύο λόγους. α) Εξειδικευόμαστε τόσο στο Πανεπιστήμιο Πατρών όσο και στις υπόλοιπες Θετικές Σχολές των υπολοίπων Πανεπιστημίων ανά την Ελλάδα. Δεν διδάσκουμε γενικά μαθήματα όλης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι Θετικών Σχολών της Ελλάδος. Άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της σχολής σου και ιδιαίτερα για το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. β) Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται πάνω σε θέματα και σημειώσεις του καθηγητή της σχολής σου. Η βοήθεια μας θα είναι πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.