Τ

ο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών του μπορεί να προσφέρει φροντιστηριακά μαθήματα στους φοιτητές του ΠΔΜ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας). Παρέχουμε ιδιαίτερα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε σπουδαστές της Σχολής Θετικών Επιστημών και των παρακάτω Τμημάτων:

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Τι είναι το ΠΔΜ;

Το ΠΔΜ ιδρύθηκε το 2003 με έδρα την Κοζάνη και στη νέα του μορφή καλύπτει ένα αρκετά ευρύ φάσμα Επιστημονικών Πεδίων αφού αποτελείται από 7 Σχολές και 22 Ακαδημαϊκά Τμήματα. Αυτά βρίσκονται σε πέντε πόλεις (Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Γρεβενά) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του ΠΔΜ. Διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.