Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ με την αρμόδια καθοδήγηση και την άρτια αντιμετώπιση του σε μαθησιακές δυσκολίες θα μπορούσε να οδηγήσει και εσένα στην επίτευξη των στόχων σου. Αν είσαι και εσύ φοιτητής του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είμαστε σε θέση να σου προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την επίλυση προβλημάτων σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα.

Μπες και εσύ στην ομάδα μας και στόχευσε ψηλά στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Εισαγωγή στους Υπολογιστές

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Υπολογιστών

Γραμμική Άλγεβρα

Ηλεκτρομαγνητισμός

Ηλεκτρονική 

Λειτουργικά Συστήματα

Δομές Δεδομένων

Μαθηματική Ανάλυση Ι

Διακριτά Μαθηματικά

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός Υπολογιστών με C++

Αριθμητική Ανάλυση

Πιθανότητες-Στατιστική

Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ

Βάσεις Δεδομένων

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

Αντικειμενοστραφής Ανάπτυξη Εφαρμογών με Java

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Τεχνολογία Λογισμικού

Σχεδίαση Δικτύων Υπολογιστών 

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, αφού Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας στα πλαίσια διοργάνωσης ιδιαίτερων μαθημάτων.

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Πληροφορικής ΠΔΜ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Για δύο λόγους. α) Εξειδικευόμαστε τόσο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας όσο και στις υπόλοιπες θετικές σχολές των υπολοίπων Πανεπιστημίων ανά την Ελλάδα. Δεν διδάσκουμε γενικά μαθήματα όλης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι Σχολών Θετικών Επιστημών. Άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της σχολής σου και ιδιαίτερα για το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. β) Η οργάνωση των ιδιαίτερων μαθημάτων γίνεται πάνω σε θέματα και σημειώσεις του καθηγητή της σχολής σου. Η βοήθεια μας θα είναι στοχευμένη και προσαρμοσμένη πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.