Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Απευθύνεται σε φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και της Σχολής Επιστημών Υγείας.

 

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων;

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με έμβλημά του τον αετό επί σκήπτρου,  ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση Πανεπιστημιουπόλεις στην Ελλάδα. Επίσης, θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Χώρας και αποτελείται από 11 Σχολές, συγκροτούμενες από 26 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

 

Τι προσφέρουμε εμείς;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Οπότε κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.