Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ συνεργάζεται με αξιόλογους καθηγητές οι οποίοι προσφέρουν σωστή και αποτελεσματική καθοδήγηση σε οποιονδήποτε φοιτητή από το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αν ψάχνεις άμεσα για ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήριο για το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Γενική Βιολογία Ι

Γενικά Μαθηματικά

Γενική Φυσική

Εισαγωγή στην Πληροφορική

Βασική Οργανική Χημεία

Γενική Βιολογία ΙΙ

Βιοστατιστική

Οργανική Χημεία των Βιομορίων

Μικροβιολογία

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ανατομία και Μορφολογία Φυτών

Βιοχημεία Ι

Ζωολογία

Φυσικοχημεία Βιολογικών Συστημάτων

Κυτταρική Βιολογία

Βιοχημεία ΙΙ

Γενική Οικολογία

Φυσιολογία Φυτών

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ανοσολογία

Μοριακή Βιολογία

Φυσιολογία Ζώων Ι

Αναπτυξιακή Βιολογία

Δομική Βιολογία

Υδροβιολογία

Φυσιολογία Ζώων ΙΙ

Αναπαραγωγική Βιολογία και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Ιχθυολογία

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Βιοχημική Μηχανική

Μοριακή Γενετική 

Περιβαλλοντική Χημεία

Μικροβιακή Γενετική

 

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, αφού Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ’ αποστάσεως.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Για δύο λόγους. α) Εξειδικευόμαστε τόσο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όσο και στις υπόλοιπες θετικές σχολές των υπολοίπων πανεπιστημίων ανά την Ελλάδα. Δεν διδάσκουμε γενικά μαθήματα όλης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι θετικών σχολών της Ελλάδος. Άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της σχολής σου και ιδιαίτερα για τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. β) Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται πάνω σε θέματα και σημειώσεις του καθηγητή της σχολής σου. Η βοήθεια μας θα είναι πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.