Τ

ο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Απευθύνεται σε φοιτητές της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, που συναντούν δυσκολίες σε μαθήματα διάφορων εξαμήνων, στα εξής Τμήματα: 

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης;

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι ένα από τα σημαντικότερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα. Με έδρα το Ρέθυμνο και έτος ίδρυσης το 1973 επιδιώκει να γίνει ένα κέντρο Εκπαίδευσης για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Αξιολογείται ως ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας αναπτύσσοντας συνεργασίες με άλλα ιδρύματα και οργανισμούς ενώ αποτελείται από 5 Σχολές και 16 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα Πανεπιστήμιο Κρήτης και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Οπότε κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.