Η πολυπληθής οικογένεια του Πανεπιστημιακού Φροντιστηρίου ΟΚΤΑΕΔΡΟ σε περιμένει προκειμένου να βρούμε τη λύση σε τυχόν μαθησιακό πρόβλημα που σε απασχολεί. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ΠΑ.ΠΕΙ.

Έχουμε τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε εξειδικευμένη γνώση και καθοδήγηση αν σπουδάζεις και εσύ στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ΠΑ.ΠΕΙ. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε διάφορα μαθήματα του τμήματός σου μπορείς άμεσα να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για να σου δείξουμε τον δρόμο της επιτυχίας σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μαθηματικά I

Εισαγωγή στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές

Οικονομική Ι

Στοιχεία Φυσικών Επιστημών

Χρηματοοικονομική Λογιστική

Εργαστήριο Πληροφορικής

Μαθηματικά ΙΙ

Οικονομική ΙΙ

Στοιχεία Τεχνικής Μηχανικής

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μακροοικονομική

Μάρκετινγκ

Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙΙ

Διαχείριση Δεδομένων & Γλώσσες Προγραμματισμού

Λογιστική Κόστους

Σχεδιασμός Συστημάτων Παραγωγής

 

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Πληροφοριακά Συστήματα

Χρηματοοικονομική Διοίκηση Ι

Προγραμματισμός & Έλεγχος Παραγωγής

Τεχνολογική Οικονομική

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ

ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ

Μάρκετινγκ

Τεχνητή Νοημοσύνη

Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙ

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ΠΑ.ΠΕΙ. δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του ΠΑ.ΠΕΙ. μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία λαμβάνει χώρα με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη διά ζώσης διδασκαλία.