Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στη διοργάνωση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις σχολές του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου με φοιτητές που συναντούν δυσκολίες σε μαθήματα διάφορων εξαμήνων, στα εξής Τμήματα:

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

•Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών

•Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας

 
ΣΧΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

•Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής

•Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης 

 

 
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

•Τμήμα Πληροφορικής

•Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων  

 

 

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Πειραιώς;

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ιδρύθηκε ως «Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών» το 1938 από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών, που σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιριών της Ελλάδας έβαλαν ως βάσεις την οικονομική, νομική και τεχνική παιδεία των στελεχών της βιομηχανίας. Σήμερα το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑ.ΠΕΙ.) που διατηρεί την ονομασία του από το 1989 έχει διευρυνθεί σε διάφορα επιστημονικά πεδία και αποτελείται από 4 Σχολές, οι οποίες χωρίζονται σε 10 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, στα διάφορα επιστημονικά πεδία των Σχολών του ΠΑ.ΠΕΙ. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας, που εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του ΠΑ.ΠΕΙ., διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του ΠΑ.ΠΕΙ., καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.