Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στη διοργάνωση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις σχολές του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου με φοιτητές που συναντούν δυσκολίες σε μαθήματα διάφορων εξαμήνων, στα εξής Τμήματα:

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

 
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

•Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

•Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

•Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

•Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

 

 
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

•Τμήμα Πληροφορικής

•Τμήμα Στατιστικής 

 

 

Τι είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών;

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1920 ως Ανώτατη Σχολή Εμπορικών Σπουδών και μετονομάστηκε το 1926 σε Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), με το οποίο ακρώνυμο παραμένει έως και σήμερα γνωστό στο ευρύ κοινό. Στο έμβλημα του ιδρύματος απεικονίζεται ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των θεών κατά την ελληνική μυθολογία. Σήμερα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ενσωματώνει 3 Σχολές, οι οποίες χωρίζονται σε 8 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, στα διάφορα επιστημονικά πεδία των Σχολών του ΟΠΑ. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας, που εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του ΟΠΑ, διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του ΟΠΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.