Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα προκειμένου να σου προσφέρει απομακρυσμένη εκπαίδευση μέσω μαθημάτων (συνεδρίες διδασκαλίας) προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Είτε αυτό είναι ομαδικό, είτε ατομικό, εξ αποστάσεως μάθημα. Έχουμε καταφέρει μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας να τελειοποιήσουμε τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης έτσι ώστε να μην υστερεί σε τίποτα από το παραδοσιακό μάθημα. Είναι κάτι που θεωρούμε καθήκον μας αφού απευθυνόμαστε σε φοιτητές από διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα απλωμένα σε ολόκληρη τη χώρα μακριά από την έδρα της εταιρείας.

Γιατί αλήθεια να επιλέξεις την Τηλεκπαίδευση (εξ αποστάσεως μάθημα);

  • Γιατί δεν χάνεις χρόνο στη μετακίνηση από και προς το μάθημα.
  • Γιατί σπουδάζεις και διαμένεις σε άλλη πόλη, μακριά από μας.
  • Γιατί θες να λαμβάνεις τις σημειώσεις σου ηλεκτρονικά.
  • Γιατί θες να κάνεις μάθημα από την ηρεμία του σπιτιού σου και την άνεση του προσωπικού σου χώρου.

Οι συνεδρίες (εξ αποστάσεως μάθημα) γίνονται με χρήση ψηφιακών μέσων (i-pad κλπ.) όπου ο συνεργάτης – καθηγητής μας γράφει με ψηφιακό στυλό (e-pen) στην οθόνη του και εσύ παρακολουθείς το μάθημα στο κινητό ή στον υπολογιστή σου. Αν θέλεις κρατάς και συμπληρωματικές δικές σου σημειώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μάθημα να παραμένει τόσο ζωντανό σαν να γινόταν με φυσική παρουσία στον ίδιο χώρο. Στο τέλος του μαθήματος λαμβάνεις και ηλεκτρονικά τις σημειώσεις, της συνεδρίας όλης, σε αρχείο pdf.

Στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ, έχουμε εξελίξει περαιτέρω την τηλεκπαίδευση. Σε ομαδικά μαθήματα (συνεδρίες) προσφέρουμε τη δυνατότητα τα μαθήματα να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακή. Δηλαδή όποιο μέλος της ομάδας θέλει μπορεί να παρακολουθεί από τον προσωπικό του χώρο. Όποιος επιθυμεί έρχεται στο χώρο μας και παρευρίσκεται στην αίθουσα διδασκαλίας την ώρα του μαθήματος. Έτσι αν κάποιος είναι αδιάθετος δεν χάνει το μάθημα και δεν μένει πίσω στην ύλη. Όταν κάτι το αγαπάς και θες να το κάνεις καλά το εξελίσσεις. Έτσι και εμείς το εξ αποστάσεως μάθημα.

Για επιπλέον πληροφορίες καθοδήγησης ή αν θέλεις απλά και εσύ να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Οκτάεδρο πραγματώθηκε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του Δικτύου Εκπαίδευσης Avakas.net εξειδικευμένο στις Πολυτεχνικές Σχολές της Ελλάδας.