Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ προσφέρει ατομικά μαθήματα (συνεδρίες διδασκαλίας) προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Το ιδιαίτερο μάθημα  (ή ατομική συνεδρία) γίνεται σε φιλικό κλίμα κρατώντας τον επαγγελματισμό που απαιτείται μεταξύ καθηγητή και φοιτητή. Κύριο χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας είναι η προσήλωση στον τελικό στόχο που είναι ο προβιβάσιμος βαθμός στις εξετάσεις. Στο ΟΚΤΑΕΔΡΟ προσφέρουμε εξατομικευμένη βοήθεια (ιδιαίτερα μαθήματα) στα εξαμηνιαία μαθήματα που σε δυσκολεύουν ή σε δύσκολα κεφάλαια αυτών.

 

Γιατί, όμως, να επιλέξεις ιδιαίτερα μαθήματα; 

  • Για να δώσεις στα ιδιαίτερα ατομικά μαθήματά σου τον ρυθμό που σε βολεύει.
  • Για να προσαρμόσεις εσύ το επίπεδο των μαθημάτων.
  • Για να λύσεις τις απορίες σου χωρίς ντροπές και αδιάκριτα βλέμματα.
  • Για να μην ξέρει κανείς στο πανεπιστήμιό σου ότι κάνεις ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα.
  • Για να καλύψεις τα κενά από προηγούμενα έτη χωρίς να μένει πίσω το τμήμα.
  • Για να οργανώνεις τα μάθημα σου με βάση το δικό σου εβδομαδιαίο/ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι του ιδρύματός σου και γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσεις εκ των προτέρων, μιας και έχουν προσπελάσει ήδη τα εμπόδια που πρόκειται να βρεις στην ακαδημαϊκή σου πορεία.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία αρκετών χρόνων μιας και οι περισσότεροι από αυτούς ασχολούνται αποκλειστικά με τη διδασκαλία μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αρκετά χρόνια πλέον. Έχουν το υλικό, την ικανότητα και τη διάθεση να σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις με τα δύσκολα μαθήματα της σχολής σου μέσα από ατομικά μαθήματα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας. Η ποιότητα των εξ αποστάσεων μαθημάτων παραμένει υψηλή παρόλη την απόσταση. 

Για επιπλέον πληροφορίες καθοδήγησης ή αν θέλεις απλά και εσύ να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Οκτάεδρο πραγματώθηκε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του Δικτύου Εκπαίδευσης Avakas.net εξειδικευμένο στις Πολυτεχνικές Σχολές της Ελλάδας.