Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε φοιτητές του Χαροκόπειου. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στη διοργάνωση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις σχολές του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου με φοιτητές που συναντούν δυσκολίες σε μαθήματα διάφορων εξαμήνων, στα εξής Τμήματα:

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Τμήμα Γεωγραφίας

ΣΧΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

•Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ

•Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής 

 

Τι είναι το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο;

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι σχετικά νεοσύστατο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με έδρα την Αθήνα που ιδρύθηκε το 1990 μετά την κατάργηση της Χαροκοπείου Σχολής Οικιακής Οικονομίας. Σήμερα ο χαρακτήρας του Πανεπιστημίου έχει διευρυνθεί και σε άλλα επιστημονικά πεδία. Πλέον είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με ξεχωριστές διακρίσεις κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, μεταξύ των δεκατριών (13) ελληνικών Ιδρυμάτων που συμμετείχαν στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings 2022. Αποτελείται από 3 Σχολές, οι οποίες χωρίζονται σε 4 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, στα διάφορα επιστημονικά πεδία των Σχολών του Χαροκόπειου. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας, που εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του Χαροκόπειου, διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του Χαροκόπειου, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.