Στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ θα βρεις ομαδικά μαθήματα (ομαδικές συνεδρίες) στα δύσκολα μαθήματα της σχολής σου. Τα μαθήματα οργανώνονται σε φιλικό κλίμα. Ξέρουμε ότι θέλεις να περάσεις το μάθημα με τον λιγότερο δυνατό κόπο και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Αν γίνεται διασκεδάζοντας κιόλας μέσα από τις συνεδρίες μας. Διότι ας μην ξεχνάμε πως η γνώση είναι διασκέδαση. Πίστεψε μας. H εμπειρία μας τόσα χρόνια στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μας παρέχει την πολυτέλεια να σου υποσχεθούμε ότι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, θα πετύχεις τον στόχο σου.

Στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ σχηματίζουμε τμήματα των δύο, τριών ή τεσσάρων φοιτητών από το ίδιο Τμήμα της εκάστοτε Σχολής ανά Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στον Ελλαδικό χώρο. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των καθηγητών του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος στο οποίο ανήκεις, προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στα ομαδικά μαθήματα.

Γιατί, όμως να ενταχθείς σε ομαδικές συνεδρίες από το να επιλέξεις ατομικό μάθημα;

  • Γιατί το κόστος μαθημάτων είναι μικρότερο στα ομαδικά μαθήματα.
  • Γιατί πιστεύεις ότι θα λύσεις απορίες που δεν έχεις φανταστεί.
  • Γιατί πιστεύεις στα θετικά οφέλη του συναγωνισμού μεταξύ των μελών μιας ομάδας.
  • Γιατί ζητάς συνεργασία και αλληλεπίδραση με φοιτητές της σχολής σου βάζοντας κοινούς στόχους.
  • Γιατί η ώρα περνάει πιο ευχάριστα στα ομαδικά μαθήματα από τα ατομικά. 
  • Γιατί σε παρακινεί το υψηλότερο επίπεδο κάποιου συμφοιτητή σου.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία αρκετών χρόνων μιας και οι περισσότεροι από αυτούς ασχολούνται αποκλειστικά με τη διδασκαλία μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αρκετά χρόνια πλέον. Έχουν το υλικό, την ικανότητα και τη διάθεση να σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις με τα δύσκολα μαθήματα της σχολής σου μέσα από ομαδικά μαθήματα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας. Η ποιότητα των εξ αποστάσεων μαθημάτων παραμένει υψηλή παρόλη την απόσταση.

Για επιπλέον πληροφορίες καθοδήγησης ή αν θέλεις απλά και εσύ να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Οκτάεδρο πραγματώθηκε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του Δικτύου Εκπαίδευσης Avakas.net εξειδικευμένο στις Πολυτεχνικές Σχολές της Ελλάδας.