Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσω της πολυετούς εμπειρίας των εξειδικευμένων συνεργατών του προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας. Έχουμε τη δυνατότητα να σε καθοδηγήσουμε και φυσικά να σε εκπαιδεύσιυμε σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μαθήματα του Τμήματος Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας  του ΕΚΠΑ.

Αν λοιπόν συναντάς και εσύ δυσκολίες σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα μπορείς να τις μοιραστείς με την ομάδα μας για να σου βρούμε τη λύση. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μαθηματικά Ι

Φυσική Ι (Μηχανική)

Εισαγωγή στην Οικονομική

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό

Ψηφιακή Σχεδίαση

Μαθηματικά ΙΙ

Μικροοικονομική

Φυσική ΙΙ (Ηλεκτρομαγνητισμός, Οπτική)

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ηλεκτρονική και Ηλεκτρικά Κυκλώματα

Σήματα και Συστήματα

Πιθανότητες και Στατιστική

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός

Άλγεβρα και Εφαρμογές

Διακριτά Μαθηματικά

Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου

Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα

Διαχείριση Έργων

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Βάσεις Δεδομένων

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας του ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας του ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη δια ζώσης καθώς πραγματοποιείται με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας.