Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ είναι έτοιμο και εξοπλισμένο με όλα τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα προκειμένου να οδηγήσει έναν φοιτητή στην επιτυχία. Αν είσαι και εσύ μέλος της οικογένειας του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος  του ΕΚΠΑ και έχεις αντιμετωπίσει δυσκολία σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μαθήματα είμαστε εδώ για να σου δείξουμε το δρόμο προς την επιτυχία. Παρέχουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Γεωλογίας ΕΚΠΑ.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα με χαρά σε περιμένουμε στην ομάδα μας. Μη διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Φυσική

Χημεία

Εισαγωγή στο Διαφορικό και Ολοκληρωτικό Λογισμό και Στατιστική

Ορυκτολογία – Κρυσταλλογραφία

Πληροφορική

Εισαγωγή στην Γεωλογία

Μακροπαλαιοντολογία

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Πυριγενή Πετρώματα – Μαγματικές Διεργασίες

Πετρολογία Ιζηματογενών Πετρωμάτων

Τεκτονική Γεωλογία

Γεωφυσική

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Σεισμολογία Ελλάδος-Τεκτονική Λιθοσφαιρικών Πλακών

Γεωμορφολογία

Τεχνική Γεωλογία

Γεωλογία Ελλάδας

Εδαφομηχανική – Βραχομηχανική

Γεωλογική Χαρτογράφηση

Υδρογεωλογία

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Γεωλογίας ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Γεωλογίας ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το δια ζώσης μάθημα, καθώς γίνεται με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας.