Η πολυπληθής οικογένεια του Πανεπιστημιακού Φροντιστηρίου ΟΚΤΑΕΔΡΟ σε περιμένει προκειμένου να βρούμε τη λύση σε τυχόν μαθησιακό πρόβλημα που σε απασχολεί. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

Έχουμε τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε εξειδικευμένη γνώση και καθοδήγηση αν σπουδάζεις και εσύ στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε διάφορα μαθήματα του τμήματός σου μπορείς άμεσα να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για να σου δείξουμε τον δρόμο της επιτυχίας σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Λογιστική Ι

Μαθηματικά Ι

Μαθηματικά ΙΙ

Στατιστική Ι

 

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Στατιστική ΙΙ

Οικονομική των Επιχειρήσεων

Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και τη Διαχείριση Πληροφοριών

Οργάνωση και Λειτουργία Υπολογιστικών Συστημάτων*

Οικονομική των Επιχειρήσεων

Οικονομετρία

Λογιστική ΙΙ*

 

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δυναμικά Μαθηματικά

Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου Ι

Στατιστική III

Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου ΙΙ

Γραμμικά Μαθηματικά

Εφαρμοσμένη Οικονομετρία

Βάσεις και Διαχείριση Δεδομένων

Εφαρμοσμένη Οικονομετρία*

Χρηματοοικονομική Ανάλυση Επιχειρήσεων*

 

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Θεωρία Παιγνίων

Αξιολόγηση Επενδύσεων

Ανάλυση Χρονολογικών Σειρών και Προβλέψεις

*Μαθήματα επιλογής
Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία λαμβάνει χώρα με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη διά ζώσης διδασκαλία.