Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και καθοδήγηση στους φοιτητές του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ. Αν έχεις συναντήσει δυσκολίες σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μαθήματα, του εμφανιζόμενου πίνακα, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε προκειμένου να καταφέρεις να φτάσεις στην επίτευξη του στόχου σου. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Βιολογίας ΕΚΠΑ.

Κάλεσε μας άμεσα και θα σου λυθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πορεία και τον τρόπο καθοδήγησης απο την ομάδα μας, προκειμένου να κατακτήσεις το μάθημα που σε ταλαιπωρεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ζωολογία

Οργανική Χημεία

Γενική και Αναλυτική Χημεία

Βιοχημεία

Στοιχεία Μαθηματικών και Βιοστατιστική

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Βιολογία Κυττάρου

Μοριακή Βιολογία

Φυσιολογία Φυτών

Γενετική

Γενική Μικροβιολογία

Φυσιολογία Ζώων

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Γενετική Ανθρώπου

Μοριακή Μικροβιολογία

Βιολογία Φυτικού Κυττάρου

Ανοσολογία

Βιολογία Διατήρησης

Φυσική

Μοριακή Γενετική

Σύγχρονα Θέματα Κυτταρικής Βιολογίας

Βιοφυσική

Κλινική Βιοχημεία

Βιοτεχνολογία

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Αναπτυξιακή και Μοριακή Βιολογία Ζώων

Βιοπληροφορική

Ιχθυολογία

Μυκητολογία

Φυκολογία

Νευροβιολογία – Νευροχημεία

Μοριακή Οικολογία

Αναπτυξιακή Μοριακή Βιολογία Φυτών

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Βιολογίας ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Βιολογίας ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως λαμβάνουν χώρα μέσω ipad και apple pencil ή με επαγγελματική γραφίδα ή με επαγγελματική κάμερα για εξ αποστάσεως διδασκαλία. Ένας άλλος λόγος για να μας επιλέξεις είναι οι οικονομικές τιμές που προσφέρουμε στα ομαδικά μας μαθήματα.