Η πολυπληθής οικογένεια του Πανεπιστημιακού Φροντιστηρίου ΟΚΤΑΕΔΡΟ σε περιμένει προκειμένου να βρούμε τη λύση σε τυχόν μαθησιακό πρόβλημα που σε απασχολεί. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΚΠΑ.

Έχουμε τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε εξειδικευμένη γνώση και καθοδήγηση αν σπουδάζεις και εσύ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών  του ΕΚΠΑ. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε διάφορα μαθήματα του τμήματός σου μπορείς άμεσα να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για να σου δείξουμε τον δρόμο της επιτυχίας σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μαθηματικός Λογισμός σε Επιχειρηματικά Προβλήματα

Χρηματοοικονομική λογιστική

Εισαγωγή στην πληροφορική

Οικονομικά των Επιχειρήσεων

Θεωρία και Εφαρμογές Μεθόδων Αριστοποίησης

Προχωρημένη χρηματοοικονομική λογιστική

Χρηματοοικονομική Λογιστική

Ανάπτυξη Λογισμικού

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Στατιστική για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Βάσεις Δεδομένων

Εφαρμοσμένη Οικονομετρία και Ποσοτικές Μέθοδοι

 

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Κατεύθυνση 1: Χρηματοοικονομική

Κατεύθυνση 1: Εμπορική Διοίκηση & Ψηφιακή Επικοινωνία

Κατεύθυνση 1: Χρηματοοικονομική

Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου

Αλγόριθμοι και Επιχειρηματική Αναλυτική

Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Αγορές και Προϊόντα Παραγώγων

 

ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Εισαγωγή στα Δίκτυα Η/Υ

Επενδύσεις Αξίας

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία λαμβάνει χώρα με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη διά ζώσης διδασκαλία.