Η πολυπληθής οικογένεια του Πανεπιστημιακού Φροντιστηρίου ΟΚΤΑΕΔΡΟ σε περιμένει προκειμένου να βρούμε τη λύση σε τυχόν μαθησιακό πρόβλημα που σε απασχολεί. Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης ΕΚΠΑ.

Έχουμε τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε εξειδικευμένη γνώση και καθοδήγηση αν σπουδάζεις και εσύ στο Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε διάφορα μαθήματα του τμήματός σου μπορείς άμεσα να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για να σου δείξουμε τον δρόμο της επιτυχίας σε αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ

Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Μηχανική

Ανάλυση Ι και Εφαρμογές

Αλγόριθμοι, Προγραμματισμός και Δομές Δεδομένων

Ψηφιακή Σχεδίαση

Μετάδοση Θερμότητας – Θερμοδυναμική

Ανάλυση ΙΙ και Εφαρμογές

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός

Αρχιτεκτονική Υπολογιστών

2ο ΕΤΟΣ

Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ηλεκτρομαγνητισμός, Κυματικές και Οπτική

Διαφορικές Εξισώσεις

Βάσεις Δεδομένων

Σήματα και Συστήματα

Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός

Πιθανότητες και Στατιστική

Δίκτυα Δεδομένων

Ηλεκτρονική και Κυκλώματα

3ο ΕΤΟΣ

Ε’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Ρευστομηχανική

Λειτουργικά Συστήματα

4ο ΕΤΟΣ

Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου

Περισσότερες πληροφορίες

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια στο Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης ΕΚΠΑ δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας για ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί να επιλέξεις το Οκτάεδρο;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο για το Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης ΕΚΠΑ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία λαμβάνει χώρα με χρήση ipad και apple pencil ή ψηφιακής γραφίδας και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τη διά ζώσης διδασκαλία.