Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών μπορεί να προσφέρει μια γενικότερη φροντιστηριακή υποστήριξη στους φοιτητές του ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Η Επιστημονική μας ομάδα μπορεί να σε βοηθήσει μέσω της οργάνωσης  ιδιαίτερων μαθημάτων για της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ:

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Τι είναι το ΕΑΠ;

Το ΕΑΠ είναι ένα δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με έτος ίδρυσης το 1992 και εδρεύει στην Πάτρα. Αποστολή του είναι η παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Το πετυχαίνει με την ανάπτυξη και αξιοποίηση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και μεθόδων διδασκαλίας για εκπαίδευση από απόσταση. Στους σκοπούς του επίσης καθορίζεται η επιστημονική έρευνα και η ανάπτυξη τεχνολογίας και μεθοδολογίας στο εννοιολογικό πλαίσιο της απομακρυσμένης εκπαίδευσης. Αποτελείται από 4 Σχολές, κάθε μια από τις οποίες οι οποίες περιλαμβάνει διάφορα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο στο ΕΑΠ μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Δια ζώσης ή εξ αποστάσεως διδασκαλία. 

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας που προσφέρουν τα ιδιαίτερα μαθήματα για ΕΑΠ έχουν τα γραφεία τους σε όλη την Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, έχουν την υπομονή και την γνώση να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να πάρεις το πτυχίο σου. 

Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επίσης μπορούμε να σε βοηθήσουμε και στις εργασίες του ΕΑΠ στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν διαβάζεις και επιλύεις τις ασκήσεις σου.