Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες στην Πληροφορική. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει και φυσικά να εκπαιδεύσει τον φοιτητή που θα συναντήσει δυσκολία σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής του ΕΑΠ.

Αν λοιπόν αναγνωρίζεις κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα για το οποίο ψάχνεις ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο στο ΕΑΠ, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας για να σε οδηγήσουμε στην επίτευξη του στόχου σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1ο ΕΤΟΣ
  • Προγραμματισμός
  • Εισαγωγή στην Πληροφορική
  • Μαθηματικά για Πληροφορική Ι
2ο ΕΤΟΣ
  • Διακριτά Μαθηματικά και Μαθηματική Λογική
  • Ψηφιακά Συστήματα
3ο ΕΤΟΣ
  • Θεμελιώσεις Επιστήμης Η/Υ
4ο ΕΤΟΣ
  • Γραμμικός Προγραμματισμός και Μοντελοποίηση

Αν το μάθημα στο οποίο χρειάζεσαι βοήθεια δεν αναφέρεται στην παραπάνω λίστα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι συνεργάτες μας συνεχώς προσθέτουν νέα μαθήματα στην γκάμα διδασκαλίας τους για την Πληροφορική. Επίσης αυξάνονται οι συνεργασίες με νέους καθηγητές και άρα μπορεί να είναι εφικτή η συνεργασία σου μαζί μας.

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο στην Πληροφορική μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Η διδασκαλία λαμβάνει χώρα δια ζώσης (στο χώρο του συνεργάτη καθηγητή μας) ή εξ αποστάσεως.

Γιατί όμως να επιλέξεις το ΟΚΤΑΕΔΡΟ; Για δύο λόγους. α) Εξειδικευόμαστε τόσο στο ΕΑΠ όσο και στις υπόλοιπες θετικές σχολές των υπολοίπων πανεπιστημίων ανά την Ελλάδα. Δεν διδάσκουμε γενικά μαθήματα όλης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες μας είναι απόφοιτοι θετικών σχολών της Ελλάδος. Άρα ξέρουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της σχολής σου και ιδιαίτερα στη σχολή της Πληροφορικής. β) Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται πάνω σε θέματα και σημειώσεις του καθηγητή της σχολής σου. Η βοήθεια μας θα είναι πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.