Τ

ο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών του, μπορεί να προσφέρει φροντιστηριακά μαθήματα στους φοιτητές του ΑΠΘ. Παρέχουμε ιδιαίτερα μαθήματα ΑΠΘ σε σπουδαστές της Σχολής Θετικών Επιστημών των εξής Τμημάτων: 

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Τι είναι το ΑΠΘ;

Το ΑΠΘ με έμβλημα τον Άγιο Δημήτριο και έτος ίδρυσης το 1925 είναι το μεγαλύτερο σε αριθμό φοιτητών Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό ακαδημαϊκό έργο του. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα Επιστημονικών Πεδίων αφού αποτελείται από 11 Σχολές, οι οποίες χωρίζονται σε 41 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Καταρχάς, οι υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα ΑΠΘ και φροντιστήριο μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Επίσης, η παρακολούθηση αυτών των πανεπιστημιακών μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φοιτητή. 

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας, που εξειδικεύονται στα διδασκόμενα μαθήματα του ΑΠΘ, διενεργούν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στον προσωπικό επαγγελματικό τους χώρο σε διάφορες περιοχές στην Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, διαθέτουν την όρεξη, την υπομονή και τις απαραίτητες γνώσεις να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να σε οδηγήσουν στην απόκτηση του πτυχίου σου.

Αν θέλεις και εσύ να ενταχθείς στην ομάδα μας δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα βοήθειας σε εργασίες του ΑΠΘ, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός εξαμήνου, στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων (συνεδριών) οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν μελετάς και εξασκείσαι σε νέες ασκήσεις.