Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών που διαθέτει μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παρέχει φροντιστήριο σε φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών:

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

 

Τι είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου;

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένα δημόσιο πολυεδρικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με έτος ίδρυσης το 1984 ενώ πανεπιστημιακές μονάδες του βρίσκονται στη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Ρόδο, τη Σύρο και τη Λήμνο, συγκροτώντας ένα εκπαιδευτικό δίκτυο που καλύπτει όλους τους νομούς του Αιγαίου Πελάγους. Είναι ένα από τα νεότερα Πανεπιστήμια της σύγχρονης Ελλάδας και καλύπτει διάφορα Επιστημονικά Πεδία αφού αποτελείται από 6 Σχολές, οι οποίες χωρίζονται σε 18 Ακαδημαϊκά Τμήματα.

Τι προσφέρουμε εμείς;

Οι υπηρεσίες στο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο ΟΚΤΑΕΔΡΟ αφορούν ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήριο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσα από ατομικά ή ομαδικά μαθήματα. Οι συνεδρίες λαμβάνουν χώρα δια ζώσης ή με εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Συνεργασία μαζί μας

Οι συνεργάτες καθηγητές μας που προσφέρουν τα ιδιαίτερα μαθήματα τους στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχουν τα γραφεία τους σε όλη την Αττική. Έχουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι εξοπλισμένοι με σημειώσεις, παλιά θέματα και λυμένες ασκήσεις. Επίσης, έχουν την υπομονή και την γνώση να σε βοηθήσουν να περάσεις τα δύσκολα μαθήματα και να πάρεις το πτυχίο σου. 

Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας. Επίσης μπορούμε να σε βοηθήσουμε και στις εργασίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα πλαίσια ιδιαιτέρων μαθημάτων. Ακόμη, μετά από κάθε μάθημα θα λαμβάνεις τις σημειώσεις στο e-mail σου. Μεταξύ των μαθημάτων οι συνεργάτες μας διορθώνουν και επιλύουν τις απορίες σου δωρεάν. Έτσι κάθε στιγμή έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου όταν διαβάζεις και επιλύεις τις ασκήσεις σου.